Használd ki a koronavírus okozta esetleges felszabadult időt az “okosodásra”! Ehhez most ÓRIÁSI lehetőséget biztosítok!

 

A célom az, hogy KÉPZETT ÉS GYAKORLOTT sofőrjei legyenek a vállalkozásoknak: ez MINDKÉT fél jól felfogott érdeke. Az ellenőrzések NEM álltak meg. Ha van egy kis plusz időd, akkor ezt most használd ki arra, hogy fejleszd magad, csiszold a tudásod. Így sokkal kevésbé kell tartanod az ellenőrzésektől – nem kell, hogy BÁRMIÉRT is görcsbe ránduljon a gyomrod.

Ezért még 2020. május 3-ig az alábbi AKCIÓVAL élhetsz!

 

1. MIND A 4 KÖNYVRE 40% KEDVEZMÉNYT KAPSZ.

  • Az AETR könyv 10-ik kiadásából jelenleg (április 28-án) még 67 darab van. Ha ezek elfogynak, akkor ebből újat nyomunk majd, de itt most a 40% kedvezményt tudod kihasználni május 3-ig. Ha neked már megvan, ajánld az ismerősödnek, mert vagy május 3-ig tudja megszerezni ezen az áron, vagy amíg el nem fogy, akármelyik is történik meg előbb. Kedvezményes ára: 5.160,- Ft
  • A tachográfos könyvből még 43 darab áll rendelkezésre. Eddig 2.200 darab fogyott belőle az elmúlt években. Ezek az UTOLSÓ DARABOK! FIGYELEM! Ha ez elfogy, ebből többet már NEM fogunk nyomtatni. Ez tehát valószínűleg az UTOLSÓ lehetőség arra, hogy beszerezd magadnak, ha még nincs meg! Ha neked már megvan, ajánld az ismerősödnek. Kedvezményes ára: 3.540,- Ft
  • A 2016-os konferencia könyvből már csak 41 darab áll rendelkezésre. A könyvből 950 darab fogyott eddig, ez az utolsó pár darab! FIGYELEM! Ha ez elfogy, ebből a könyvből sem fogunk többet már  nyomtatni. Ez tehát valószínűleg az UTOLSÓ lehetőség arra, hogy beszerezd magadnak, ha még nincs meg! Ha neked már megvan, ajánld az ismerősödnek. Kedvezményes ára: 2.940,- Ft.
  • A Hogy van ez a valóságban könyvből még 312 darab áll rendelkezésre. A könyvből 688 darab fogyott eddig. Itt az ideje, hogy beszerezd magadnak, ha még nincs meg! Ha neked már megvan, ajánld az ismerősödnek. Kedvezményes ára: 2.370,- Ft.

 

 


 

2. 50% KEDVEZMÉNYT KAPSZ AZ ONLINE TACHOGRÁF SZIMULÁTORRA.

Már több, mint 248-an próbálták ki és használják/használták az online tachográf szimulátort. Ez Magyarország EGYETLEN ilyen gyakorló eszköze, ami BÁRMILYEN webes kapcsolattal elérhető (ami viszonylag elfogadható sávszélességet biztosít).

Stoneridge szimulátor

Egy olyan HIÁNYPÓTLÓ eszköz, amire eddig nem volt példa és nem volt lehetőség igénybe venni.

Most itt van, már sokan használják, és most TE IS nagyon kedvezményesen begyakorolhatod és javíthatod azokat a hibáidat, amiket a digitális menetírón “elkövetsz”, és EDDIG NEM VOLT SEHOL SEM LEHETŐSÉGED KIJAVÍTANI. NE A PARKOLÓI AKADÉMIÁN TANULJ!

 

Ha most felszabadult némi szabadidőd, akkor könnyebben gyakorolhatsz Magyarország EGYETLEN online tachográf szimulátorán, legyen Siemens vagy épp Stoneridge tachográfod! NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET!

 

 


 

 

ITT VAGYUNK, SEGÍTÜNK, HA KELL. KERESS MINKET!

Remélem, tudtunk és tudunk segíteni valamiben!

Kuzma Ferenc és Nozdroviczky Sándor

Online tachograf szimulátor, TachografGURU