Az oktatás fontossága

Aggod Oktatási Központ - GKI oktatás

Aggod Oktatási Központ – GKI oktatás

„Azon a napon, amikor az ember abbahagyja a tanulást, abbahagyta a fejlődést.” – (Albert Einstein)

Az oktatás – pontosabban: a MEGFELELŐ oktatás – fontosságát nem lehet túlhangsúlyozni. Abban a pillanatban, amikor valaki úgy dönt, hogy már NEM akar tanulni, fejlődni, képződni – elindul lefelé a lejtőn. Legalábbis a szellemi éberségét tekintve biztosan.

Én magam és szakértő kollégáim is folyamatosan fejlesztjük magunkat, tanulunk, képződünk. Ha NEM így történne, akkor egyszerűen nem tudnánk lépést tartani a fejlődéssel, haladással, új dolgokkal.

Ezért a magas színvonalú képzés életbevágó és elvárt mindenkitől, aki egy adott szakma képviselőit, felhasználóit, alkalmazóit oktatja.

 

A GKI iskolák felelőssége és lehetőségei

Aggod Oktatási Központ – GKI oktatás

Aggod Oktatási Központ – GKI oktatás

A szakdolgozatomat a Budapesti Műszaki Egyetem Logisztikai Karán részben abból írtam, hogy milyen nehézségek, problémák, hiányosságok tapasztalhatók a GKI képzésben, és hogyan lehetne ezen javítani.

Az egyik legnagyobb probléma, amit anno találtam – és ez azóta sem igazán változott – az, hogy nem igazán van lehetőség gyakorolni a digitális tachográf használatát. Emiatt gyakorlatlanul kerülnek ki a “piacra” és próba-szerencse alapon kezdik el használni a tachográfot. Vagy megpróbálják másoktól megtanulni. Mindkét eset szörnyű véget érhet.

Pedig az iskolák az ELSŐ pillérei az oktatásnak. Nagyon is számít, hogy milyen “minőségű” emberek kerülnek ki onnan!

Ezért nagyon nem mindegy, mit nyújthatna egy GKI iskola! Ha a minőségre koncentrál, és a célja a VALÓDI, működőképes oktatás, ami magában foglalja a gyakorlást is, akkor MUSZÁJ biztosítania a tanulók számára a tachográf használatának megfelelő minőségű és mennyiségű gyakorlási lehetőségét.

Erre tökéletes megoldást nyújt az általunk fejlesztett online tachográf szimulátor.

 

Állandó kedvezmény

„Az egyetlen fenntartható előny a versenytársaiddal szemben az, ha képes vagy gyorsabban tanulni, mint ők.” – (Arie de Gaus, a Shell vezére)

Mivel az iskolákat tartom az oktatás alappillérének, és mivel fontos, hogy VALÓDI SEGÍTSÉGET kapjanak ahhoz, hogy a tanulóikat az ÉLETBEN előforduló, valós helyzetekre készítsék fel, ezért számukra 50%-os kedvezményt biztosítok a szimulátor használatára.

 

A jelenleg aktuális kedvezményt itt láthatod. Ez azt jelenti, hogy ha például 100 óra szimulációt vásárolsz az iskolának, akkor további 100 órát kapsz grátiszba. Más szavakkal: mintha 1.500 forintért vásárolnál egy szimulációs órát, amit akár 3.000 forintért értékesíthetsz a tanulóid felé.

 

 

Töltsd le az alábbi pdf-et (Tachográf kezelési problémák)!

 

Iskolák, akik eddig megrendelték az online tachográf szimulátort
Aggod Oktatási Központ, Budapest Dekra Akademie, Pécs NeTcar Autósiskola, Győr