Kötetlen szimulációk

A kötetlen szimulációs feladatoknál az a cél, hogy amit korábban begyakoroltál az Alap szimulációknál, azt most “élesben” elkezd alkalmazni. Az előző pontban ugyanis A MI INSTRUKCIÓINKAT követted, mi vittünk végig a lépéseken, ami nem ugyanaz, mintha NEKED, saját kútfőből kéne megoldanod a feladatokat. Ezért most átülteted ezt a gyakorlatba – és kiderül, hogy mit sikerült az előzőekben elsajátítanod.

 

Online tachográf szimulátor – kötetlen szimulációs feladatok

 

Töltsd le az alábbi pdf-et (Tachográf kezelési problémák)!

Új szimuláció vagy korábban mentett szimuláció indítása

(Megjegyzés: a “felhasználók kiosztása”, “szimulációk ellenőrzése”, “kiosztott idők”, “szimuláció indítása”,  az “idő gyorsító”,  a “nyomtatás” és a “listák lekérése” magyarázatát és leírását lásd az Alap szimulációk leírásánál, ha nem olvastad még el. Itt most ezzel nem foglalkozunk újra.)

Az ellenőrző listás (segítséges) begyakoroltatást követően EGYEDÜL csinálhatsz meg mindent a tachográfon. Itt most NEM kapsz segítséget, bármit csinálhatsz – nincs sorrend és nincs tiltás sem.

Ezzel tovább lépsz egy szintet, hiszen most már MAGADTÓL kell az elvégzendő feladatokat végrehajtani. Ezzel lemérheted, hogy tudod-e kezelni teljes egészében a tachográfot (mit tennél éles helyzetben). Ha nem, akkor visszamehetsz az előző ponthoz (alapgyakorlatok szimulálása).

Fontos, hogy a szimulációt bármikor el is tudod menteni, ha szükséges valamiért félbehagyni, és később UGYANONNAN tudod majd folytatni – így NEM veszítesz semennyi időt, mintha semmi sem történt volna.

 

 


Az alábbiakban letöltheted a szimulátor használati útmutatóját. Ezt később is megteheted bármikor, amikor regisztrálsz.

Tachográf szimulátor használati útmutató letöltése