Nem vagyok orvos, sem ápoló, és nem értek a gyógyításhoz sem. De VAN egy olyan kialakult helyzet most, amit valahogyan MINDENKÉPPEN kezelni kell. Ennek szakmai részét bízzuk a szakemberekre, hogy megfelelően kezelik a helyzetet, még ha bizonyos döntések esetleg rendkívül kellemetlenek, kényelmetlenek és/vagy ijesztőek lehetnek.

Ez nem az én szakterületem.

DE MIBEN TUDUNK MI SEGÍTENI NEKED MOST, EBBEN A NEHÉZ, VÁLSÁGOS IDŐSZAKBAN? ÉS EGYÁLTALÁN, MIT TEGYÉL, MIT JAVASLUNK? Most, amikor esetleg arra vagy kárhoztatva, hogy kényszerpihenőt tarts – akár karantén, akár önkéntes otthon maradás, kijárási tilalom vagy amiatt, mert a cég éppen nem tud foglalkoztatni.

Nem hagyunk magadra!

Először is, MINDEN ELISMERÉSEM és hálám a fuvarozóké, szállítóké, és leginkább a sofőröké, akik közül sokaknak nap mint nap kell végigszenvedniük egy nemzetközi fuvar során a határárkeléseken tapasztalható mizériát. Több kollégától hallottam, hogy belföldi viszonylatban is egyre rosszabb a helyzet, egyre kevesebb árut lehet kiszállítani, leginkább az éttermek és egyéb helyek bezárása, valamint a délután 15:00 óráig tartó nyitvatartási korlát miatt. Továbbá, mélyen együttérzek a buszos társadalommal, akik most nagyon-nagyon kemény időszakon mennek keresztül – olyanon, amihez foghatót eddig a mi életünkben nem tapasztaltunk.

 

  1. NYITVA VAGYUNK, SEGÍTÜNK! Ezzel együtt, az életnek valahogyan mennie kell, ezért semmiképp se érezd azt, hogy nem törődünk veled, vagy magadra hagyunk, ha esetleg bajba kerülsz és segítségre van szükséged! Itt vagyunk. Számíthatsz ránk! Megkereshetsz telefonon, emailben, kérdezhetsz, segítünk, ha tudunk. Szolgáltatunk. Ha AETR vagy munkaügyi kérdésed van, keress engem a 70/391-2885-ös telefonszámon vagy az info@aetr.hu email címen. Tachográf letöltő, letöltés, elemzés, vagy épp SÜRGŐS SEGÍTSÉG ESETÉN keresd Nozdroviczky Sándort a tachografguru@gmail.com email címen vagy telefonon: 30/951-9856
  2. Személyes immunerősítés. Bár ez NEM szakmai dolog, mégis, fontosnak tartom megemlíteni. Itt egy nagyon jó cikk arról, hogy milyen SZEMÉLYES védelmet tudsz kialakítani, hogyan tudod az immunrendszeredet felerősíteni annyira, hogy hatékonyan szembeszálljon a vírussal. A C-vitamin, D-vitamin és egyéb vitaminok nagyon sokat segítenek a vírus legyőzésében, a betegség kezelésében, még az idősek esetében is! Természetesen fordulj orvoshoz, ha szükséges, és tartsd be az orvos utasításait! De ezek ettől függetlenül szükségesek és elengedhetetlenek. Szüleimnek nemrég vittem nagy adagban ezekből a vitaminokból. Én erről az oldalról szoktam rendelni nagyobb mennyiségben már évek óta, mert naponta 3-4.000 mg-ot fogyasztok belőle, ilyenkor még többet. Nem tudod túladagolni, még a MOK orvos professzora is elmondta, hogy a felesleget simán kiüríti a szervezeted, mellékhatások nélkül. Vigyázzunk magunkra és egymásra!
  3. Olvasd a szakmai kiadványokat az Interneten, tájékozódj a legfrissebb változásokról, és lehetőleg tartsd be az előírásokat, a kormány által kiadott rendelkezéseket! És ne ess kétségbe! Előbb-utóbb MINDEN rendbe fog jönni, helyre fog állni, ha nem is úgy, ahogy korábban volt, de a meleg közeledtével a vírus elpusztul az orvosi szakvélemények szerint. Bízzunk benne, hogy ez mihamarabb bekövetkezik, és az esetleges karanténok, kijárási tilalmak (amik úgy tűnik, elkerülhetetlenek nálunk is), a bőséges vitamin fogyasztás megoldják a dolgot. Addig is kitartás mindenkinek! ÉS keress, ha szükséged van valamire!

 

Gyakorolj OTTHON, ha nem mehetsz ki! Mi most ehhez biztosítunk lehetőséget Magyarország ELSŐ, teljes értékű online tachográf szimulátorán!

Már több, mint 230-an próbálták ki és használják/használták az online tachográf szimulátort. Ez Magyarország EGYETLEN ilyen gyakorló eszköze, ami BÁRMILYEN webes kapcsolattal elérhető (ami viszonylag elfogadható sávszélességet biztosít).

Egy olyan HIÁNYPÓTLÓ eszköz, amire eddig nem volt példa és nem volt lehetőség igénybe venni.

Most itt van, már sokan használják, és most TE IS nagyon kedvezményesen begyakorolhatod és javíthatod azokat a hibáidat, amiket a digitális menetírón “elkövetsz”, és EDDIG NEM VOLT SEHOL SEM LEHETŐSÉGED KIJAVÍTANI. NE A PARKOLÓI AKADÉMIÁN TANULJ!

FIGYELEM! A KIJÁRÁSI KORLÁTOZÁS IDEJÉRE 50% KEDVEZMÉNYT KAPSZ, AMIT NEM ÁRBAN ÍRUNK JÓVÁ, HANEM A VÁSÁROLT ÓRASZÁMODAT MEGDUPLÁZZUK.

A VÁSÁRLÁS MELLÉ GRÁTISZBAN MEGKAPOD LETÖLTHETŐ PDF FORMÁTUMBAN A TACHOGRÁFOS (ZÖLD) KÖNYVET, MELYNEK ÉRTÉKE 5.400 FT!

 

Vállalkozások számára a 165/2014/EK rendelet értelmében amúgy is KÖTELEZŐ  a tachográf kezelésének megfelelő és hatékony oktatása a sofőrök részére.

165/2014/EK rendelet
VI. Fejezet, 33. cikk
A szállítási vállalkozás felelőssége

(1) A szállítási vállalkozás felelőssége gondoskodni arról, hogy járművezetői megfelelő képzést és utasítást kapjanak a menetíró készülék – legyen az digitális vagy analóg – helyes működésével kapcsolatban, továbbá rendszeresen ellenőrzi, hogy járművezetői helyesen használják-e a készüléket. (…)

Ha most felszabadult némi szabadidőd, akkor könnyebben gyakorolhatsz Magyarország EGYETLEN online tachográf szimulátorán, legyen Siemens vagy épp Stoneridge tachográfod! NE HAGYD KI EZT A LEHETŐSÉGET! Kattints a képre vagy erre a linkre!

 

ITT VAGYUNK, NEM ZÁRTUNK BE, SEGÍTÜNK, HA KELL. KERESS MINKET!

Remélem, tudtunk és tudunk segíteni valamiben!

Kuzma Ferenc és Nozdroviczky Sándor

Online tachograf szimulátor, TachografGURU